Fælledhusene I

På grensen mellom Kalvebod Fælleds ville savanne og Royal Arenas internasjonale opplevelser ligger Fælledhusene

Nilan Comfort CT150

Nordre Fælledkvarteret er en del av Ørestad Syds nye bydel. De hjemmekoselige rekkehusene er beliggende med et samfunn rett utenfor døren. Og samtidig får man det perfekte nabolaget for barnefamilier i alle størrelser, som ønsker å bli boende i byen – kun seks T-banestopp fra Kongens Nytorv.

Fasadene på husene og hele nabolaget er inspirert av den ville naturen i samfunnet og er bygget i gode, miljøvennlige materialer. 

I hjertet av nabolaget deler du sammen med dine naboer grønne fellesområder med blomstrende, ville gressplener og store, karaktergivende trær samt et felleslokale til feiring av livets mange gleder.

Fælledhusene byr på 56 romslige og lyse rekkehus som fordeles over 10 klynger. 

Alle rekkehusene er designet med en deilig sør- eller vestvendt hage. Tre forskjellige størrelser, som enten er et effektivt møblert tre etasjers rekkehus eller fire etasjers rekkehus med eller uten takterrasse - helt opp til Kalvebod Fælled og Byfælleden.

Nilans Comfort CT150 aggregat ble valgt ettersom de ønsket et lite kompakt aggregat med lavt energiforbruk.

I tillegg til små installasjonsdimensjoner er Comfort CT 150 et fleksibelt aggregat som kan monteres både vannrett, loddrett eller på skrå. Monteres det loddrett, kan det monteres i et standard 60 x 60 cm skap.

Comfort CT 150 oppnår den høyeste energimerkingen A+ og er samtidig Passivhus sertifisert.

Les mer om​ Comfort CT150

Byggherre..........: Bonava
Entreprenør.....: OX3

Lokasjon..........: København - Danmark