Hos Nilan har vi i mer enn 45 år produsert og utviklet bærekraftige ventilasjon- og varmepumpeløsninger av høyeste kvalitet som sikrer et godt inneklima, samt et lavt energiforbruk til fordel for både kunder og miljøet.

Internasjonaliseringen av Nilan har steget stadig siden stiftelsen i 1974. Vi er i dag representert i mesteparten av Europa, og med styrken fra anerkjennelsen av vår kompetanse og produkter fortsetter ekspansjonen.

Vi baserer vår forretningsidé på en enkel filosofi

”For at vi skal være kundens foretrukne valg, skal vi være markedets beste verdiskaper sett ut fra et totaløkonomisk ståsted. Kort tilbakebetalingstid via lave driftsomkostninger og lang levetid er forutsetningen for at vi kan tilby de beste totaløkonomiske anleggene. Vi er overbevist om nøkkelen til å oppnå dette er kvalitet.”

 

Bærekraftig fokus

Helt siden dag én har det vært vår lidenskap å gi kundene våre ventilasjonsanlegg og varmepumper som ikke bare gir et sunt inneklima og en lavere varmeregning gjennom varmegjenvinning, men også bærekraftighet.

Det fokuset har vi holdt ved, fordi vi tror på at vi alle har et ansvar når det kommer til kloden vår sin framtid.

Kompetanse

Nilan er en god partner for alle som ønsker å investere i fremtidens ventilasjons- og varmepumpeløsninger.

Vår mangeårige erfaring i bransjen og vårt markedsorienterte fokus har lært oss viktigheten av kvalitetssikring og produktutvikling. Det er på disse områdene vi også er sterkest, og det merker vi at våre kunder og samarbeidspartnere drar nytte av.

– Og du er naturligvis velkommen til å gjøre det samme!