Drabæk Huse

Omringet av vill natur ligger Drabæk Huset, som byr på trygge rammer for familielivet. Her er det plass til både privatliv og fellesskapets gleder i et hyggelig nabolag med 78 svanemerkede rekkehus

Nilan Compact P AIR 9

Drabæk Huset byr på 78 svanemerkede rekkehus på ett eller to plan. Alle rekkehusene har egen hage med plass til hyggelige sommerkvelder. 

Nabolaget er inspireret av den omkringliggende naturen – og boligene er bygget i gode, miljøvennlige materialer. Hjertet av nabolaget deles med naboer i grønne fellesområder med blomstrende, ville gressplener og naturlekeplass til lek og moro for de minste.
 
Samtidig finnes et overbygd samlingspunkt til feiring av livets mange gleder. Man får et hjem i et barnevennlig og bærekraftig nabolag.

Fire boligtyper på mellom 109 og 150 m2.

Bærekraftighet og natur går hånd i hånd i Drabæk Huset. Rekkehusene er Svanemerket, noe som betyr lavt energiforbruk samtidig med et sunnere inneklima for hele familien. 

Takene er utstyrt med solcellepanel, slik at man får mer ut av solens varme. Herved skapes en samhørighet og respekt for områdets vakre natur.

Nilans Compact P AIR 9 aggregat ble valgt fordi de ønsket å bygge hus med meget lavt energiforbruk. 

Hele prosjektet er bygget etter det nordiske Svanemerke, som stiller krav til hvilke materialer som skal brukes i bygget og dermed også til Compact P.

AIR 9 luft/vann varmepumpe har en SCOP på 5,11, hvilket betyr at boligene kan oppvarmes svært billig.

Compact P bruker avkastluften til å varme opp varmtvannet, og kan både svale og varme tilluften med den innebygde varmepumpen.

Les mer om​​ Compact P AIR9

Byggherre..........: Bonava
Entreprenør.........: NCC Skakt

Lokasjon..........: Allerød - Danmark