Silken Park

I en førsteklasses beliggenhet sør i Dublin er Silken Park i City West svært ettertraktet av flere grunner

Nilan Compact P

Det er rikelig med fasiliteter i nærheten, og det er ekstra praktisk å være tilknyttet hovedtransportårene. 

Med Dublins fjell som bakteppe, en blomstrende teknologisk industri i nærheten, gode skoler, mange parkområder, shopping, landsbykroer og restauranter gjør området svært attraktivt.

De 59 boligene varierer i størrelse fra 2, 3 eller 4 rom, noe som gjør dem ideelle for alle aldersgrupper, både unge og eldre. 

Den siste fasen i Silken Park er et fullstendig sertifisert passivhus, designet med både komfort og energieffektivitet i tankene. Denne velkjente internasjonalt anerkjente sertifiseringen garanterer et hjem som er tett, svært effektivt og opprettholder varme og ventilasjon for et sunnere innemiljø.

Det mest bemerkelsesverdige for boligeieren blir en betydelig reduksjon i energiforbruket. 

Nilans Compact P aggregat ble valgt av flere grunner, blant annet ønsket man å utnytte avkastluften til å produsere varmt tappevann. 

Siden husets eneste varmekilde er Compact P, ble det installert et ettervarmebatteri. Compact P kan varme opp tilluften til 34 °C, men hvis varmepumpen i Compact P ikke kan varme opp tilluften tilstrekkelig, eller trenger å produsere varmt tappevann, trer ettervarmebatteriet inn og supplerer oppvarmingen av tilluften.

Les mer om​​ Compact P

Byggherre..........: Durkan Residential
Lokasjon..........: City West, Dublin - Irland