Markedsorienteret fokus

Vi har som mål å alltid sette kunden i sentrum, det vil si at vi ønsker å lytte til våre kunder slik at vi kan oppfylle deres behov gjennom et konstant fokus på å utnytte de mulighetene som teknologien i dag gir.
 

Et løftet om en optimal løsning 

 løse kundenes behov er faktisk vår viktigste oppgave, og vi tror på at vi kun kan nå dette ved å sammen ha en god dialog. På denne måten sikrer vi at kunden ikke bare får et anlegg, men også en optimal løsning tilpasset sitt eget behov.

I alle prosjekter som vi er involvert i, går vi grundig til verks. Vi anser ikke prosjektet som avsluttet før anlegget er i bruk, og vi kan etterlate kunden med den mest optimale og velfungerende løsning. Med Nilan-navnet følger det et løfte om at du får den løsningen som passer nettopp dine behov, et løfte vi har tenkt å innfri. Det er derfor våre ventilasjonsanlegg og varmepumper også alltid er tilpasset markedets behov, lovgivning og nye energikrav. 
 

En sterk samarbeids-/og rådgivningspartner 

Takket være vår erfaring i byggebransjen, så anser vi oss selv som en sterk samarbeids-/sparringspartner. Vi tror ikke det er nok å kun vite litt om konseptet bak ventilasjons-/varmegjenvinning, men  for å komme helt i mål og sikre kunden vår den beste løsningen, er det helt nødvendig at vi har god kunnskap om selve bygningen og omgivelsene rundt.